follow Catalog firme » Echipamente electrice » Fibra optica » Judetul BUCURESTI
  home     Fibra optica   Judetul BUCURESTI

Fibra optica Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru fibra optica completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
fibra optica bucuresti, fibra optica bucuresti, fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Importator echipamente de telecomunicatii pentru retele de fibra optica. oferim solutii complete pentru retele de fibra optica: echipamnete pentru retele de fibra optica, mediaconveroare wdm, closere ( cutii de jonctiune ) fibra optica, closere de 24-96 lipituri cu o intrare pentru mai multe cabluri intiale si alte 3 sau 4 intrari suplimentare in functie de closeur, inchidere prin manson termoretractabil, tubulete de..
0742 *** ***Click aici!
fibra optica, fibra optica bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sc cebrex trade srl este o companie de constructii in telecomunicatii, in plina dezvoltare si cu experienta in domeniul telecom, oferind solutii complete pentru retele de telecomunicatii cu fibra optica. avand in vedere dinamica pietii, in care tehnologiile se succed cu o viteza mai mare decat in orice alt domeniu, ne-am adaptat cerintelor astfel incat, in acest moment putem construi o gama variata..
0767 *** ***Click aici!
fibra optica bucuresti, fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
AllNet Telecom este internet provider care ofera servicii de Internet prin fibra optica pentru companii mici si mijlocii in Bucuresti si zonele limitrofe. Toate conexiunile prin fibra optica au latime de banda garantata si SLA (service level agreement) garantat contractual de 99%. AllNet vine si in intampinarea companiilor ce transmit TV/radio si chiar si a altor ISP cu servicii de transport de date,..
0741 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Accesorii si echipamente telecomunicatii: panouri (dulapuri) rack, patch panel, kit odf, patch cord fo/utp/ftp, cabluri si conductori, conectica, cutii distributie, reglete conexiuni, prize telefonice si utp, dispozitive protectie, dispozitive prindere/fixare, cordoane telefonice, fasa cauciuc, banda rubermastic, bratari inox...
0217 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Din anul 1997 coril importa, instaleaza, testeaza si certifica echipamente de telecomunicatii, retele de cablare structurata. avand o experienta de peste 20.000 de conexiuni si de suportul unor furnizori de renume mondial precum alcatel, nexans, 3m, estap, legrand, anylan, obo betterman, firma coril are capacitatea de a furniza solutii la cheie pentru orice categorie de client la nivel national...
0212 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra anylan sistem are ca obiect de activitate promovarea si distributia componentelor de cablare structurata enumerand aici: cabluri torsadate ecranate si neecranate categoriile 3, 5e, 6 si 7, cabluri de fibra optica multimode si singlemode, prize telecomunicatii, conectori si mufe ecranate si neecranate, panouri de conexiuni (patchpanel-uri), distribuitoare de fibra optica, repartitoare telefonice!..
0212 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societate importatoare de cablu utp, ftp, coaxial, telefonic, baterii, prelungitoare, lanterne, banda izolatoare, cabluri, accesorii si conectica pentru: elecrica, telefonie, computere, transmisii date, audio, video, alarmare, coaxialetv, fibra optica tuburi si canal pt. cabluri, conectori, elemente de fixare tablouri, cutii, accesorii networking, consumabile pc, en-gross si en-detail...
0744 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Comercializam o gama vasta de produse electrice, energetice si metalurgice, precum: cabluri electrice, cabluri de date, izolatoare compozite, separatoare, transformatoare electrice, corpuri si surse de iluminat, aparataj terminal de uz casnic, echipamente industriale si confectii metalice. Oferim asistenta tehnica pentru produsele comercializate si solutii pentru proiectele dumneavoastra din domeniul electricitatii. Asiguram livrari pe intreg teritoriul Romaniei. Nou ! acum puteti achizitiona produse si..
0213 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
Realizam sisteme de cablare structurata CAT5E, CAT6, CAT7, UTP, FTP, fibra optica single-mode, multi-mode, etc ( montare canal PVC, canal metalic , etc ) , mai mult de 18 ani experienta , multiple certificari ( AMP, Nexans, ModTap, Panduit, etc), testare/certificare retele cu echipamente profesionale, toate la preturi foarte bune incepind de la 10 E / port, design , proiectare , certificare ,..
0722 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Service autorizat gsm, reparatii, intretinere, rescriere software pentru majoritatea terminalelor gsm, accesorii, piese de schimb, instalari retele telecomunicatii, wirless. routere, swich-uri, cablare structurata. instalari echipamente radio punct la punct si punct la multipunct, alvarion, nec, ericsson, huawei, zte. colaborare contractori vodafone, orange, cosmote, romtelecom. cursuri si atestate pentru lucrul in reteaua vodafone pentru echipamente alvarion (icg), nec (net team)...
0213 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastra comercializeaza componente electrice pentru automatizari industriale. In acest sens oferim produsele fabricate de firme de prestigiu cum ar fi Phoenix Contact (Germania), ABL-Sursum (Germania), Weitkowitz Elektro (Germania) , Brady Corporation(SUA). Depozitul nostru cuprinde peste 1000 de articole pe care le putem livra rapid iar importurile saptamanale asigura termene de livrare avantajoase pentru reperele nestocabile aduse la comanda clientului. Va oferim deasemenea servicii..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie