follow Catalog firme » Echipamente electrice » Fibra optica
  home     Echipamente electrice   Fibra optica

Fibra optica

Obtineti cel mai bun pret pentru fibra optica completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
fibra optica (BRASOV)
Firma zolitron ofera toata gama de echipamente necesara pentru infrastructura it a unei companii, serviciile de implementare infrastructura, cablare structurata, configurare..
0368 *** ***Click aici!
fibra optica (SUCEAVA)
Prin inovatie, calitate si profesionalism, Media Connect ofera clientilor sai o gama variata de servicii de proiectre si executie in domeniul..
0773 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI)
Societatea noastra anylan sistem are ca obiect de activitate promovarea si distributia componentelor de cablare structurata enumerand aici: cabluri torsadate ecranate..
0212 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI)
Din anul 1997 coril importa, instaleaza, testeaza si certifica echipamente de telecomunicatii, retele de cablare structurata. avand o experienta de peste..
0212 *** ***Click aici!
fibra optica (VALCEA)
Firma allgemeine holding srl comercializeaza echipamente pentru retele de date, telefoane ip, echipamente voip. dt08w dantek web management (smart) switch ..
0745 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI)
Service autorizat gsm, reparatii, intretinere, rescriere software pentru majoritatea terminalelor gsm, accesorii, piese de schimb, instalari retele telecomunicatii, wirless. routere, swich-uri,..
0213 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI)
Firma noastra comercializeaza componente electrice pentru automatizari industriale. In acest sens oferim produsele fabricate de firme de prestigiu cum ar fi..
0213 *** ***Click aici!
fibra optica (BUCURESTI)
Accesorii si echipamente telecomunicatii: panouri (dulapuri) rack, patch panel, kit odf, patch cord fo/utp/ftp, cabluri si conductori, conectica, cutii distributie, reglete..
0217 *** ***Click aici!
fibra optica (BIHOR)
Schrack technik s.r.l. este filiala din romania a firmei austriece schrack technik gmbh, producator si furnizor de aparataj electric de joasa..
0731 *** ***Click aici!
fibra optica (TIMIS)
Infiintata in mai 2004, s.c. fastnet & electrics s.r.l. este o companie romaneasca cu capital privat, avand ca obiect principal de..
0723 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie